#KruQ. 0 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Siemka, czy mógł by mi ktoś podać link do skriptu ze skocznią lub napisać taki skript? Chodzi mi o taką skocznie że jeśli stanę na ustalonym bloku to on mnie wyrzuci np. do góry na 3 kratki i np. 10 kratek do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HAMMERxPL 22 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 http://pastebin.com/raw.php?i=XaJGMeYU PanNiedzwiadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Skript to plugin. A skrypt do skrypt. Nauczcie się...//Dostajesz mase ciastek! ~ :piesek://To może byś dał tego warna a nie że ja muszę? :u ~Tropereks ridexpl1 i Norbi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
#KruQ. 0
Siemka, czy mógł by mi ktoś podać link do skriptu ze skocznią lub napisać taki skript? Chodzi mi o taką skocznie że jeśli stanę na ustalonym bloku to on mnie wyrzuci np. do góry na 3 kratki i np. 10 kratek do przodu.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi