piotreq1235 0 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 witam. potrzbuje skryptu ktory jak wpisze np /jakiswiat nick pokazuje mi na jakim swiecie jest dany gracz i jak wpisuje /jakiswiatwszyscy pokazuje mi liste graczy i obok nich na jakim sa swiecie np. gracz1 - world gracz2 - world gracz3 - world2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 1 minutę temu, piotreq1235 napisał: witam. potrzbuje skryptu ktory jak wpisze np /jakiswiat nick pokazuje mi na jakim swiecie jest dany gracz i jak wpisuje /jakiswiatwszyscy pokazuje mi liste graczy i obok nich na jakim sa swiecie np. gracz1 - world gracz2 - world gracz3 - world2 Proszę. command /jakiswiat: trigger: send "Jesteś w świecie %player's world%" to player command /jakiswiatwszyscy: trigger: loop all players: send "%loop-player% jest w świecie %loop-player's world%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 17 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Proszę. command /jakiswiat: trigger: send "Jesteś w świecie %player's world%" to player command /jakiswiatwszyscy: trigger: loop all players: send "%loop-player% jest w świecie %loop-player's world%" dzieki bardzo! mozna zamykac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 17 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. command /jakiswiat: trigger: send "Jesteś w świecie %player's world%" to player command /jakiswiatwszyscy: trigger: loop all players: send "%loop-player% jest w świecie %loop-player's world%" mam jeszcze problem z tym ze potrzebowalbym zobaczyc na jakim swiecie jest gracz jak wpisuje je go nick np /jakiswiat nick pokazuje mi "nick - world" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 1 minutę temu, piotreq1235 napisał: mam jeszcze problem z tym ze potrzebowalbym zobaczyc na jakim swiecie jest gracz jak wpisuje je go nick np /jakiswiat nick pokazuje mi "nick - world" W takim razie zamień komendę /jakiswiat na to. command /jakiswiat [<player>]: trigger: if arg-1 is not set: send "Jesteś w świecie %player's world%" else: send "Gracz %arg-1% jest w świecie %arg-1's world%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotreq1235 0
witam. potrzbuje skryptu ktory jak wpisze np /jakiswiat nick pokazuje mi na jakim swiecie jest dany gracz i jak wpisuje /jakiswiatwszyscy pokazuje mi liste graczy i obok nich na jakim sa swiecie np.
gracz1 - world
gracz2 - world
gracz3 - world2
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi