fasdasdsaatrewq 0 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Siema, mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić, tak ze gracz, jesli nie może postawić klocka to blokuje ogólne wyświetlanie go. Jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem mnie niech zobaczy ten filmik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Teraz, fasdasdsaatrewq napisał: Siema, mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić, tak ze gracz, jesli nie może postawić klocka to blokuje ogólne wyświetlanie go. Jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem mnie niech zobaczy ten filmik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zapewne jest to rozwiązane poprzez event 'on right click'. on right click: player's tool is block cancel event Taki mały przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fasdasdsaatrewq 0 Opublikowano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 (edytowane) 5 minut temu, Kormic napisał: Zapewne jest to rozwiązane poprzez event 'on right click'. on right click: player's tool is block cancel event Taki mały przykład. Niepoprawne działanie, skrypt działa na zasadzie takiej jak on place: cancel event Edytowane 13 stycznia 2021 przez fasdasdsaatrewq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 2 minuty temu, fasdasdsaatrewq napisał: Niepoprawne działanie, skrypt działa na zasadzie takiej jak on place: cancel event Aaa... czyli to jest skrypt. Szczerze nie widzę wielu możliwości poza eventem 'on right click'. Może odrzucanie pakietu pomogłoby? Mógłbyś to zrobić z dodatkiem ThatPacketAddon. To jaki odpowiada za to pakiet, musisz już dojść do tego samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fasdasdsaatrewq 0
Siema, mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić, tak ze gracz, jesli nie może postawić klocka to blokuje ogólne wyświetlanie go.
Jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem mnie niech zobaczy ten filmik:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi