Usunięty#25189 1 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Witam , chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt , gdy clickiemy ppm na skrzynkę o nazwie &8&lSkrzynia Nieznanego Wojownika , to wylatuje 1-3 fajerwerki do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, fab251 napisał: Witam , chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt , gdy clickiemy ppm na skrzynkę o nazwie &8&lSkrzynia Nieznanego Wojownika , to wylatuje 1-3 fajerwerki do góry Proszę. on right click: player's tool is chest named "&8&lSkrzynia Nieznanego Wojownika" loop (random integer between 1 and 3) times: launch ball large coloured red, purple and white fading to light green and black at player's location with duration 1 wait 5 ticks Usunięty#25189 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#25189 1
Witam , chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt , gdy clickiemy ppm na skrzynkę o nazwie &8&lSkrzynia Nieznanego Wojownika , to wylatuje 1-3 fajerwerki do góry
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi