XDbeka 0 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 ELO na teraz potrzebuję plugiu/skryptu na mute,kick,ban Najlepiej aby w configu się ustawiało wiadomość (na czacie i w przypadku bana i kick na ekranie) o wyzuczeniu, banu i mute a i ban na czasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, XDbeka napisał: ELO na teraz potrzebuję plugiu/skryptu na mute,kick,ban Najlepiej aby w configu się ustawiało wiadomość (na czacie i w przypadku bana i kick na ekranie) o wyzuczeniu, banu i mute a i ban na czasz Jeżeli mowa o pluginie, może to być EssentialsX, który zawiera dodatkowo wiele innych rzeczy, bądź bardziej wyspecjalizowany w tym celu AdvancedBans. A skryptów to jest pełno na forum, poszukaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XDbeka 0 Opublikowano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Jeżeli mowa o pluginie, może to być EssentialsX, który zawiera dodatkowo wiele innych rzeczy, bądź bardziej wyspecjalizowany w tym celu AdvancedBans. A skryptów to jest pełno na forum, poszukaj sobie. AdvancedBans mi nie działa essential szukałem ale nie udało się a na forum wszystkie nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, XDbeka napisał: AdvancedBans mi nie działa essential szukałem ale nie udało się a na forum wszystkie nie działają A spełniasz w ogóle ich wymagania? Podejrzewam, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XDbeka 0 Opublikowano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: A spełniasz w ogóle ich wymagania? Podejrzewam, że nie. Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, XDbeka napisał: Jakie? Takie, które są podane przy każdym z nich. Silnik serwera, wersja serwera oraz inne pluginy i dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XDbeka 0 Opublikowano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Takie, które są podane przy każdym z nich. Silnik serwera, wersja serwera oraz inne pluginy i dodatki. Silnik jest wersja też i mam cały pakiet essentials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 12 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2021 Teraz, XDbeka napisał: Silnik jest wersja też i mam cały pakiet essentials Ehh... Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu skryptu błędy w konsoli Pokaż ten skrypt, którego próbujesz użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XDbeka 0
ELO na teraz potrzebuję plugiu/skryptu na mute,kick,ban
Najlepiej aby w configu się ustawiało wiadomość (na czacie i w przypadku bana i kick na ekranie) o wyzuczeniu, banu i mute a i ban na czasz
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi