brvads 5 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 Witam, jak zrobić żeby po otwarciu skrzynki dostawało się tylko 1 przedmiot + żeby te % działały Mój kod; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 Teraz, brvads napisał: Witam, jak zrobić żeby po otwarciu skrzynki dostawało się tylko 1 przedmiot + żeby te % działały Mój kod; Możesz zrobić to na dwa sposoby. 1. Na końcu każdego 'chance of' użyj 'stop'. 2. Ustaw losową liczbę do zmiennej i sprawdzaj czy zmienna mieści się w danym zbiorze liczb. W twoim przypadku pierwszy sposób jest znacznie prostszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brvads 5 Opublikowano 11 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Możesz zrobić to na dwa sposoby. 1. Na końcu każdego 'chance of' użyj 'stop'. 2. Ustaw losową liczbę do zmiennej i sprawdzaj czy zmienna mieści się w danym zbiorze liczb. W twoim przypadku pierwszy sposób jest znacznie prostszy. Zrobiłem coś takiego i dropi tylko 1 przedmiot cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 Teraz, brvads napisał: Zrobiłem coś takiego i dropi tylko 1 przedmiot cały czas Bo źle zrobiłeś wcięcia w kodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brvads 5 Opublikowano 11 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Kormic napisał: Bo źle zrobiłeś wcięcia w kodzie... Już wszystko działa. Dzięki Edytowane 11 stycznia 2021 przez brvads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 Teraz, brvads napisał: teraz jest chyba dobrze, ale i tak na 10 otworzonych skrzynek 1 pantsy 9 tunic to tak ma byc? Dopisz procent w drugiej szansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brvads 5 Opublikowano 11 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Dopisz procent w drugiej szansie. Taa już wszystko działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brvads 5
Witam, jak zrobić żeby po otwarciu skrzynki dostawało się tylko 1 przedmiot + żeby te % działały
Mój kod;
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi