ChlebekPlayer 4 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 (edytowane) Witam, Mam skrypt: on damage: if damage is caused by fall: if victim contains jump boost: cancel event Jak mam jump boosta dostaje normlanie damage. Jakies porady? Edytowane 7 stycznia 2021 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 7 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2021 Teraz, ChlebekPlayer napisał: Witam, Mam skrypt: on damage: if damage is caused by fall: if victim contains jump boost: cancel event Jak mam jump boosta dostaje normlanie damage. Jakies porady? 1. Do sprawdzania przyczyny używamy wyrażenia 'damage cause'. damage cause is fall 2. Jeżeli chcemy sprawdzić czy entity posiada efekt, używamy: victim has jump boost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Witam,
Mam skrypt:
Jak mam jump boosta dostaje normlanie damage. Jakies porady?
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi