yourcraft 0 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 siema zrobi mi ktoś skrypta na zwiekszony knockbback tnt i fireballa i na zmieniejszony damage tnt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 38 minut temu, yourcraft napisał: siema zrobi mi ktoś skrypta na zwiekszony knockbback tnt i fireballa i na zmieniejszony damage tnt? Proszę, skrypt nietestowany. on damage: attacker is a tnt set damage to (damage / 2) on explode: if event-entity is tnt: set {_e} to 8 else if event-entity is fireball: set {_e} to 2 {_e} is set loop all living entities in radius {_e} around event-location: push loop-entity (vector from event-location to loop-entity) with speed (3 / distance between event-location and loop-entity) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
yourcraft 0
siema zrobi mi ktoś skrypta na zwiekszony knockbback tnt i fireballa i na zmieniejszony damage tnt?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi