Eldroo 0 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) Jak mogę pobierać danę np gracza ile ma $ na koncie? Mam essentials. Np. chciałbym /kasa <nick> i pokazuje mi jego nick. Wiem że można /money <nick> lecz ja sobie ten skrypt przerobie potem pod coś innego, tylko nie wiem jak wyciagnąć kasę. Edytowane 6 stycznia 2021 przez Eldroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Teraz, Eldroo napisał: Cze A coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eldroo 0 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: A coś więcej na ten temat? Tak napisałem, przypadkowo kliknąłem CTRL czy coś i się dodał post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Teraz, Eldroo napisał: Jak mogę pobierać danę np gracza ile ma $ na koncie? Mam essentials. Np. chciałbym /kasa <nick> i pokazuje mi jego nick. Wiem że można /money <nick> lecz ja sobie ten skrypt przerobie potem pod coś innego, tylko nie wiem jak wyciagnąć kasę. Użyj w tym celu tego wyrażenia: # Składnia: [the] (money|balance|[bank] account) of %offline players% %offline players%'[s] (money|balance|[bank] account) # Przykład: send "%player's balance%" to console Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Eldroo 0
Jak mogę pobierać danę np gracza ile ma $ na koncie? Mam essentials. Np. chciałbym /kasa <nick> i pokazuje mi jego nick. Wiem że można /money <nick> lecz ja sobie ten skrypt przerobie potem pod coś innego, tylko nie wiem jak wyciagnąć kasę.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi