Kwarus 1 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Mam problem z komendami które są w gui ponieważ da się to kopiować gdy trzymam shift i spamie i klikne e to wyciagne item np w /g itemy wiecie jak to zablokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Teraz, Kwarus napisał: Mam problem z komendami które są w gui ponieważ da się to kopiować gdy trzymam shift i spamie i klikne e to wyciagne item np w /g itemy wiecie jak to zablokować? Pokaż twój kod, zapewne użyłeś jakiegoś syfiastego 'format slot' albo czegoś równie złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kwarus 1 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Pokaż twój kod, zapewne użyłeś jakiegoś syfiastego 'format slot' albo czegoś równie złego. Tylko /g itemy nie są w skrypcie tylko w config pluginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) Teraz, Kwarus napisał: Tylko /g itemy nie są w skrypcie tylko w config pluginu A co to za plugin? Dlaczego zakładasz temat w dziale Skript skoro problem dotyczy pluginu? Jak dla mnie jeżeli plugin ma takie problemy, to nie ma co go łatać. Poszukaj innego, w którym itemy będą porządnie zablokowane w GUI. Edytowane 5 stycznia 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kwarus 1 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: A co to za plugin? Dlaczego zakładasz temat w dziale Skript skoro problem dotyczy pluginu? Jak dla mnie jeżeli plugin ma takie problemy, to nie ma co go łatać. Poszukaj innego, w którym itemy będą porządnie zablokowane w GUI. A czy da się zrobić tak że jest skrypt który blokuje klikanie w gui ( rpm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Teraz, Kwarus napisał: A czy da się zrobić tak że jest skrypt który blokuje klikanie w gui ( rpm ) Tak, da się. Mimo wszystko uważam, że łatanie pluginu skryptem jest do dupy i nie należy czegoś takiego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kwarus 1 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Tak, da się. Mimo wszystko uważam, że łatanie pluginu skryptem jest do dupy i nie należy czegoś takiego robić. A powiedział byś jak? proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Teraz, Kwarus napisał: A powiedział byś jak? proszę Ehh... widocznie nie chcesz mnie posłuchać. W takim razie weź sobie ten kod. on inventory click: name of player's current inventory is "nazwa_GUI" clicked inventory is not player's inventory cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kwarus 1 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 14 minut temu, Kormic napisał: Ehh... widocznie nie chcesz mnie posłuchać. W takim razie weź sobie ten kod. on inventory click: name of player's current inventory is "nazwa_GUI" clicked inventory is not player's inventory cancel event a ta nazwa_gui to co tam wpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Teraz, Kwarus napisał: a ta nazwa_gui to co tam wpisać? Nazwę GUI, które chcesz zablokować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kwarus 1
Mam problem z komendami które są w gui ponieważ da się to kopiować gdy trzymam shift i spamie i klikne e to wyciagne item np w /g itemy wiecie jak to zablokować?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi