Witam, mam pewien problem ze spawnowaniem entity kryształy.
Chciałem zespawnować za pomocą skryptu 4 kryształy endu, aby te aktywowały ten dziki i magiczny proces przywoływania smoka endu.
spawn end crystal at {smok1}
wait 2 seconds
spawn end crystal at {smok2}
wait 2 seconds
spawn end crystal at {smok3}
wait 2 seconds
spawn end crystal at {smok4}
Okazuje się, że w ten sposób to nie zadziała - są te kryształy, ale nie w takiej formie co miały być i nie aktywuj wyżej wspomnianego procesu. Gdy Gracz postawi endcrystal, to wszystko działa prawidłowo. Da się to jakoś ominąć?
----
Wiem, że da się po prostu "spawn enderdragon at {smok}" i tyle. Tylko wtedy ten smok nie ma poziomu życia i kryształy endu również się nie odnawiają
Pytanie
Byialy 0
Witam, mam pewien problem ze spawnowaniem entity kryształy.
Chciałem zespawnować za pomocą skryptu 4 kryształy endu, aby te aktywowały ten dziki i magiczny proces przywoływania smoka endu.
spawn end crystal at {smok1} wait 2 seconds spawn end crystal at {smok2} wait 2 seconds spawn end crystal at {smok3} wait 2 seconds spawn end crystal at {smok4}Okazuje się, że w ten sposób to nie zadziała - są te kryształy, ale nie w takiej formie co miały być i nie aktywuj wyżej wspomnianego procesu. Gdy Gracz postawi endcrystal, to wszystko działa prawidłowo. Da się to jakoś ominąć?
----
Wiem, że da się po prostu "spawn enderdragon at {smok}" i tyle. Tylko wtedy ten smok nie ma poziomu życia i kryształy endu również się nie odnawiają
Edytowane przez ByialyOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/44347-ender-crystal-jako-entity/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi