_Hezer_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) Witam, ktoś mógłby poprawić ten skrypt są jakieś errory Edytowane 30 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 2 minuty temu, _Hezer_ napisał: Witam, ktoś mógłby poprawić ten skrypt są jakieś errory To nie są normalne błędy. Szczerze to ten kod powinien działać. Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: To nie są normalne błędy. Szczerze to ten kod powinien działać. Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy w konsoli 1.8.8 spigot 2.2 funnyskaddon, skript reflect, skutilities, skstuff, mundosk, skrayfall, skellet nie ma bledow w konsoli nic. Pytanie mam jak pobiore wersje skripta 2.3.6 bedzie kompatybilna z wersją 1.8.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Teraz, _Hezer_ napisał: 2.2 Pobierz tę wersję i zobacz działanie skryptu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 1 minutę temu, _Hezer_ napisał: Pytanie mam jak pobiore wersje skripta 2.3.6 bedzie kompatybilna z wersją 1.8.8? Nie, nie będzie, gdyż wszystkie wersje 2.3 i wżwyż są przeznaczone dla wersji minimum 1.9.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) 25 minut temu, Kormic napisał: Pobierz tę wersję i zobacz działanie skryptu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak robie reload to wyswietla sie takie cos i zaden skrypt nie dziala Edytowane 30 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) 17 minut temu, _Hezer_ napisał: Jak robie reload to wyswietla sie takie cos i zaden skrypt nie dziala W takim wypadku... wyłącz serwer zrób kopię zapasową skryptów i/lub zmiennych usuń folder Skript włącz ponownie serwer wrzuć swoje wcześniej zapisane skrypty i/lub zmienne do nowo utworzonego folderu Skript Edytowane 30 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam cytat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 14 minut temu, Kormic napisał: W takim wypadku... wyłącz serwer zrób kopię zapasową skryptów i/lub zmiennych usuń folder Skript włącz ponownie serwer wrzuć swoje wcześniej zapisane skrypty i/lub zmienne do nowo utworzonego folderu Skript Zrobiłem już to nie działa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Teraz, _Hezer_ napisał: Zrobiłem już to nie działa..... A szkoda, miałbyś dostęp niemalże do wszystkiego, co posiada najnowszy Skript 2.5.3. W takim wypadku spróbuj jeszcze z wersją 2.2-dev36, 2.2-dev37, 2.2 Fixes V8b oraz 2.2 Fixes V10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: A szkoda, miałbyś dostęp niemalże do wszystkiego, co posiada najnowszy Skript 2.5.3. W takim wypadku spróbuj jeszcze z wersją 2.2-dev36, 2.2-dev37, 2.2 Fixes V8b oraz 2.2 Fixes V10. A dasz linka skad moge ta wziac? wyslij linka bo nie moge nigdzie znalezc Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Teraz, _Hezer_ napisał: A dasz linka skad moge ta wziac? 2.2-dev36 i 2.2-dev37c: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2.2 Fixes V8b: Co do 2.2 Fixes V10, nie mogę znaleźć, zapewne trzeba nieco dłużej poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_ 1 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: 2.2-dev36 i 2.2-dev37c: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2.2 Fixes V8b: Co do 2.2 Fixes V10, nie mogę znaleźć, zapewne trzeba nieco dłużej poszukać. Mialem kiedys jakiegos snapshota z discorda craftserve ale chyba usuneli komende gdzie bot ci wysylal linka Godzinę temu, Kormic napisał: 2.2-dev36 i 2.2-dev37c: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2.2 Fixes V8b: Co do 2.2 Fixes V10, nie mogę znaleźć, zapewne trzeba nieco dłużej poszukać. Dobra sprobowalem tych skriptow wgralem swoje skrypty do tego nie bylo zadnych errorow nic tylko skrypty jakby nie dzialaly Godzinę temu, Kormic napisał: 2.2-dev36 i 2.2-dev37c: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2.2 Fixes V8b: Co do 2.2 Fixes V10, nie mogę znaleźć, zapewne trzeba nieco dłużej poszukać. Nie wczytuje w ogole skryptow Godzinę temu, Kormic napisał: 2.2-dev36 i 2.2-dev37c: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2.2 Fixes V8b: Co do 2.2 Fixes V10, nie mogę znaleźć, zapewne trzeba nieco dłużej poszukać. Teraz juz dzialaja skrypty ale dalej ten na cobblexy nie dziala ten sam error co wczesniej Poddaję się z tym skryptem. Do zamknięcia. Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Hezer_ 1
Witam, ktoś mógłby poprawić ten skrypt są jakieś errory
Zamieniam link w obraz.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi