Cześć ostatnio chciałem żeby ktoś napisał mi skrypt. Tylko jeszcze chce żeby w tym skrypcie pojawiała się burza:
at 19:00:
add 1 to {powerfulMobs::days}
{powerfulMobs::days} is 3
set {powerfulMobs::days} to 0
set {powerfulMobs::spawning} to true
on spawn of zombie:
"%spawn reason%" is "natural"
spawn 2 of zombie at event-entity
at 6:00:
{powerfulMobs::spawning} is set
clear {powerfulMobs::spawning}
on spawn of zombie:
{powerfulMobs::spawning} is set
equip last spawned zombie with diamond helmet of protection 2
equip last spawned zombie with diamond chestplate of protection 3
equip last spawned zombie with diamond leggings of protection 2
equip last spawned zombie with diamond boots of protection 1
chance of 20%:
set last spawned zombie's helmet to air
set last spawned zombie's chestplate to air
set last spawned zombie's leggings to air
set last spawned zombie's helmet to air
No i chciałbym żeby kiedy "{powerfulMobs::days} to 3" wtedy pojawiała się burza a gdy ustawiona na inną liczbe niż 3 znikała
Pytanie
SeIniKs 3
Cześć ostatnio chciałem żeby ktoś napisał mi skrypt. Tylko jeszcze chce żeby w tym skrypcie pojawiała się burza:
at 19:00: add 1 to {powerfulMobs::days} {powerfulMobs::days} is 3 set {powerfulMobs::days} to 0 set {powerfulMobs::spawning} to true on spawn of zombie: "%spawn reason%" is "natural" spawn 2 of zombie at event-entity at 6:00: {powerfulMobs::spawning} is set clear {powerfulMobs::spawning} on spawn of zombie: {powerfulMobs::spawning} is set equip last spawned zombie with diamond helmet of protection 2 equip last spawned zombie with diamond chestplate of protection 3 equip last spawned zombie with diamond leggings of protection 2 equip last spawned zombie with diamond boots of protection 1 chance of 20%: set last spawned zombie's helmet to air set last spawned zombie's chestplate to air set last spawned zombie's leggings to air set last spawned zombie's helmet to airNo i chciałbym żeby kiedy "{powerfulMobs::days} to 3" wtedy pojawiała się burza a gdy ustawiona na inną liczbe niż 3 znikała
Używaj opcji "oznacz jako najlepsza odpowiedź".
https://skript.pl/temat/44177-dodatek-do-skryptu/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi