TomekCreeper 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Witam potrzebuje skrypta na schowek z opcją wypłacania limitu na wersję 1.16 Chciałbym by schowek miał Koxy Refy i Perły oraz limity Kox:2 Refil:12 Perły:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Teraz, TomekCreeper napisał: Witam potrzebuje skrypta na schowek z opcją wypłacania limitu na wersję 1.16 Chciałbym by schowek miał Koxy Refy i Perły oraz limity Kox:2 Refil:12 Perły:5 Tutaj masz jeden z moich skryptów, powinien wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomekCreeper 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 24 minuty temu, Kormic napisał: Tutaj masz jeden z moich skryptów, powinien wystarczyć. Ok spoko ale jak chciałem wypłacanie wszystkiego a nie tylko kilka itemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Teraz, TomekCreeper napisał: Ok spoko ale jak chciałem wypłacanie wszystkiego a nie tylko kilka itemów Przecież wypłaca ci tyle abyś osiągnął limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomekCreeper 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 39 minut temu, Kormic napisał: Przecież wypłaca ci tyle abyś osiągnął limit. Ale popatrz co napisałem chciałem odrębny guzik który wypłaca wszystko do limitu czyli mamga cream który po kliknięciu wypłaci do limitu koxy refy i perły 39 minut temu, Kormic napisał: Przecież wypłaca ci tyle abyś osiągnął limit. aha czyli zostałem olany słabo :((( Łączę posty. Za to co zaznaczyłem na czerwono następnym razem będzie ostrzeżenie. Nic nie wnosi do tematu. Pisząc takie treści nabijasz sobie posty, zaśmiecasz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Teraz, TomekCreeper napisał: aha czyli zostałem olany słabo :((( Nie zostałeś olany. Przerobiłem właśnie ten skrypt, trochę cierpliwości i szacunku do czyjejś pracy by się przydało. UnioNS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomekCreeper 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie zostałeś olany. Przerobiłem właśnie ten skrypt, trochę cierpliwości i szacunku do czyjejś pracy by się przydało. THX!!!! Używaj opcji "oznacz jako najlepsza odpowiedź". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TomekCreeper 0
Witam potrzebuje skrypta na schowek z opcją wypłacania limitu na wersję 1.16
Chciałbym by schowek miał Koxy Refy i Perły oraz limity Kox:2 Refil:12 Perły:5
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi