Konto_op 2 Opublikowano 28 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2020 (edytowane) odkopie ten temat. Ma ktoś plugin hugobans? bo ja tylko z paczki pluginów jakiś już skonfigurowany z serwera jednego. no tak, mam jar nie skonfigurowany, wzialem sobie go na serwer ale jest on z 2018. Ma ktos nowsza wersje do pobrania? Edytowane 28 grudnia 2020 przez Konto_op Wydzielam do nowego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shateq 45 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 W dniu 28.12.2020 o 13:22, Konto_op napisał: odkopie ten temat. Ma ktoś plugin hugobans? bo ja tylko z paczki pluginów jakiś już skonfigurowany z serwera jednego. no tak, mam jar nie skonfigurowany, wzialem sobie go na serwer ale jest on z 2018. Ma ktos nowsza wersje do pobrania? Wpisując samą frazę hugo bans w google znalazłem stronkę mcp z artykułem, możesz zrobić tak samo. Poza tym, co stoi na przeszkodzie samemu napisania pluginu? bludis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Konto_op 2
odkopie ten temat.
Ma ktoś plugin hugobans? bo ja tylko z paczki pluginów jakiś już skonfigurowany z serwera jednego.
no tak, mam jar nie skonfigurowany, wzialem sobie go na serwer ale jest on z 2018.
Edytowane przez Konto_opMa ktos nowsza wersje do pobrania?
Wydzielam do nowego tematu.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi