Skocz do zawartości
  • 0

problem

Kr4ys
 Udostępnij

Pytanie

Witam 

mam problem mianowicie taki że jak jestem na gm0 i chcę stworzyć crafting to nie mogę pokazuje mi się normalnie crafting ale jak chce go zabrać do eq to tak jak by był jakiś błąd i się nie da to samo jest na gm 1 jak wchodze w crafting i chce coś zrobić to nie mogę

Wersja 1.16.1

Bardzo was proszę o pomoc 

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Kr4ys
dopisanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

jak mogę dodać zdjęcie ?

zrobiłem reload serwera i wyskoczył taki błąd w konsoli to może to 

Spoiler

[22:46:16 ERROR]: --- DO NOT REPORT THIS TO PAPER - THIS IS NOT A BUG OR A CRASH - git-Paper-134 (MC: 1.16.1) ---
[22:46:16 ERROR]: The server has not responded for 16 seconds! Creating thread dump
[22:46:16 ERROR]: ------------------------------
[22:46:16 ERROR]: Server thread dump (Look for plugins here before reporting to Paper!):
[22:46:16 ERROR]: Current Thread: Server thread
[22:46:16 ERROR]: PID: 88 | Suspended: false | Native: false | State: RUNNABLE
[22:46:16 ERROR]: Stack:
[22:46:16 ERROR]: [email protected]/java.util.regex.Matcher.start(Matcher.java:450)
[22:46:16 ERROR]: ch.njol.skript.variables.FlatFileStorage.splitCSV(FlatFileStorage.java:248)
[22:46:16 ERROR]: ch.njol.skript.variables.FlatFileStorage.load_i(FlatFileStorage.java:119)
[22:46:16 ERROR]: ch.njol.skript.variables.VariablesStorage.load(VariablesStorage.java:164)
[22:46:16 ERROR]: ch.njol.skript.variables.Variables.load(Variables.java:191)
[22:46:16 ERROR]: ch.njol.skript.Skript$2.run(Skript.java:545)
[22:46:16 ERROR]: app//org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:99)
[22:46:16 ERROR]: app//org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R1.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:468)
[22:46:16 ERROR]: app//net.minecraft.server.v1_16_R1.MinecraftServer.b(MinecraftServer.java:1292)
[22:46:16 ERROR]: app//net.minecraft.server.v1_16_R1.DedicatedServer.b(DedicatedServer.java:377)
[22:46:16 ERROR]: app//net.minecraft.server.v1_16_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:1213)
[22:46:16 ERROR]: app//net.minecraft.server.v1_16_R1.MinecraftServer.v(MinecraftServer.java:1001)
[22:46:16 ERROR]: app//net.minecraft.server.v1_16_R1.MinecraftServer.lambda$a$0(MinecraftServer.java:177)
[22:46:16 ERROR]: app//net.minecraft.server.v1_16_R1.MinecraftServer$$Lambda$3030/0x00000008008e3840.run(Unknown Source)
[22:46:16 ERROR]: [email protected]/java.lang.Thread.run(Thread.java:834)
[22:46:16 ERROR]: --- DO NOT REPORT THIS TO PAPER - THIS IS NOT A BUG OR A CRASH ---

dodam jeszcze że jak mam gm1 to nie mogę wyrzucać itemów z gm na ziemie 

Nieaktywny

Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu, umieszczam błędy w spoilerze, łączę posty.

• 0

Jeżeli robisz to na localhoscie a masz słaby sprzęt a za ramu nie dużo to się nie dziw :) Mogą to być lagi serwera lub twojego internetu, z tego co widze to błąd pochodzi z package o zmiennych, zgłoś najlepiej problem autorowi pluginu.

Edytowane przez jhgggg

• 0
1 minutę temu, jhgggg napisał:

Jeżeli robisz to na localhoscie a masz słaby sprzęt i ramu to się nie dziw :) Mogą to być lagi serwera lub twojego internetu, z tego co widze to błąd pochodzi z package o zmiennych, zgłoś najlepiej problem autorowi pluginu.

właśnie to nie są lagi serwera bo wszystko jest stabilne i normalnie można grać tylko nic nie można craftować ani wyrzucić z gm1 chyba że q bo jak naciskam q to normalnie wylatuje 

• 0
Godzinę temu, Kr4ys napisał:

jak mogę dodać zdjęcie ?

tak jak już napisał, na imgura i kliknij prawym Kopiuj adres zdjęcia i wklejasz adres zdjęcia z końcówką .png i samo się zmienia w zdjęcie.

Godzinę temu, Kr4ys napisał:

zrobiłem reload serwera

błędem jest zrobienie reloadu - zrestartuj (wyłącz i włącz)

Jeśli błąd nie będzie ustępować - spróbuj usunąć pliki Skripta oprócz folderu scripts z twoimi skryptami.

Godzinę temu, CoFFeIN04 napisał:

Tradycyjnie - wersja silnika, pluginy dodatki, wszystko.

nie podałeś ^^

• 0
31 minut temu, CoFFeIN04 napisał:

tak jak już napisał, na imgura i kliknij prawym Kopiuj adres zdjęcia i wklejasz adres zdjęcia z końcówką .png i samo się zmienia w zdjęcie.

błędem jest zrobienie reloadu - zrestartuj (wyłącz i włącz)

Jeśli błąd nie będzie ustępować - spróbuj usunąć pliki Skripta oprócz folderu scripts z twoimi skryptami.

nie podałeś ^^

Wersja: 1.16.1

Pluginy są podane powyżej w linku 

Skrypty to na pomoc, gui i tyle 

Serwer zrestartowalem i już tego error nie było Ale dalej nie można craftowac 

Edytowane przez Kr4ys

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...