SIEMKA_POLCAY 0 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) command /test7: trigger: send action bar "Test" to player Mam taki skrypt ale nie wiem jak zrobić żeby ten napis "Test" wyświetlał się 10 sekund Edytowane 26 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, SIEMKA_POLCAY napisał: command /test7: trigger: send action bar "Test" to player Mam taki skrypt ale nie wiem jak zrobić żeby ten napis "Test" wyświetlał się 10 sekund Wykonaj pętlę 5 razy i po wysłaniu wiadomości na pasku akcji odczekaj 2 sekundy (tyle wynosi mniej więcej czas pełnego pokazywania się action bar). command /test7: trigger: loop 5 times: send action bar "Test" to player wait 2 seconds Edytowane 26 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam cytat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SIEMKA_POLCAY 0 Opublikowano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) Ten temat został przeniesiony. Problem został rozwiązany. Edytowane 26 grudnia 2020 przez xKameelos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SIEMKA_POLCAY 0
Mam taki skrypt ale nie wiem jak zrobić żeby ten napis "Test" wyświetlał się 10 sekund
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi