LimekMaSkrypta 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Mógł ktoś napisać skrypt na to żeby po zabiciu 2 raz tej samej osoby dodawał się ranking lub po zabiciu innej po czym znowu tej samej się dostawało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Teraz, LimekMaSkrypta napisał: Mógł ktoś napisać skrypt na to żeby po zabiciu 2 raz tej samej osoby dodawał się ranking lub po zabiciu innej po czym znowu tej samej się dostawało? Czy masz na myśli ranking w FunnyGuilds? Jeżeli tak to możesz to ustawić w pliku konfiguracyjnym, nie ma sensu tego łatać skryptem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LimekMaSkrypta 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 (edytowane) Szukałem i nie mogę tam nic znaleźć z tym rankingiem prócz tego: # Ranking od ktorego rozpoczyna gracz rank-start: 500 # Jaki procent punktow zabitego ma przyznawac zabojcy rank-percent: 3.0 # Czy trzeba kucac, zeby przy klikniecu prawym na gracza wyswietlilo informacje o nim info-player-sneaking: true Edytowane 23 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, LimekMaSkrypta napisał: Szukałem i nie mogę tam nic znaleźć z tym rankingiem prócz tego: # Ranking od ktorego rozpoczyna gracz rank-start: 500 # Jaki procent punktow zabitego ma przyznawac zabojcy rank-percent: 3.0 # Czy trzeba kucac, zeby przy klikniecu prawym na gracza wyswietlilo informacje o nim info-player-sneaking: true Jest w linijce 386. (wersja FunnyGuilds 4.7.0): # Czy blokada nabijania rankingu na tych samych osobach powinna byc wlaczona rank-farming-protect: true Ustaw na 'false' i po problemie. Edytowane 23 grudnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LimekMaSkrypta 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 A na tej wersji się nie da ? FunnyGuilds 3.9.9.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Teraz, LimekMaSkrypta napisał: A na tej wersji się nie da ? FunnyGuilds 3.9.9.1 Czy w ogóle szukałeś tego w pliku konfiguracyjnym? Jeżeli nie, to szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LimekMaSkrypta 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 (edytowane) Szukałem ale nie ma albo jestem ślepy dam ci cały config": Edytowane 23 grudnia 2020 przez xNightPower_ Długie kody umieszczaj na code.skript.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Teraz, LimekMaSkrypta napisał: Szukałem ale nie ma albo jestem ślepy dam ci cały config": No cóż, widocznie twój FunnyGuilds jest na tyle stary, że tej opcji nie ma w ogóle w pliku konfiguracyjnym. Nie możesz pobrać nowszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LimekMaSkrypta 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Zaraz tak zrobię i dam znać Nowszy plugin funnyguilds mi nie działa pisze za każdą komendą np./zaloz :at internal error occurred while attempting to perfom command Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 6 minut temu, LimekMaSkrypta napisał: Nowszy plugin funnyguilds mi nie działa pisze za każdą komendą np./zaloz :at internal error occurred while attempting to perfom command Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję FunnyGuilds LimekMaSkrypta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LimekMaSkrypta 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 (edytowane) Szczerze już niech będzie tak jak jest ale dzięki wielkie ! No chyba że ktoś się znajdzie kto będzie potrafił napisać skrypt na to albo coś. Edytowane 23 grudnia 2020 przez LimekMaSkrypta Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 19 minut temu, LimekMaSkrypta napisał: Szczerze już niech będzie tak jak jest ale dzięki wielkie ! No chyba że ktoś się znajdzie kto będzie potrafił napisać skrypt na to albo coś. Jedyny dodatek do Skripta wprowadzający składnię od FunnyGuilds to FunnySkAddon. Podejrzewam, że jeżeli tego w pluginie nie można ustawić to tym bardziej tego w skrypcie nie zdołasz ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LimekMaSkrypta 1
Mógł ktoś napisać skrypt na to żeby po zabiciu 2 raz tej samej osoby dodawał się ranking lub po zabiciu innej po czym znowu tej samej się dostawało?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi