ZOKOLAK 0 Opublikowano 22 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 Chcę zrobić skrypt na gui do macro na prawy i lewy ale nwm jak to zrobić:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 Teraz, ZOKOLAK napisał: Chcę zrobić skrypt na gui do macro na prawy i lewy ale nwm jak to zrobić:/ Co ten skrypt ma robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZOKOLAK 0 Opublikowano 22 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 42 minuty temu, Kormic napisał: Co ten skrypt ma robić? W sensie chcę zobaczyć jak się piszę qui do macro na lewy i na prawy Kolega mi mówił że gui mozna napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 3 minuty temu, ZOKOLAK napisał: W sensie chcę zobaczyć jak się piszę qui do macro na lewy i na prawy Kolega mi mówił że gui mozna napisać A ja chcę, abyś wyjaśnił co ten skrypt ma robić. Wybacz, ale nie wróżę z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZOKOLAK 0 Opublikowano 22 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 56 minut temu, Kormic napisał: Co ten skrypt ma robić? Skrypt ma zrobić program który będzie włączać macro ustawiać je i tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 22 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2020 1 minutę temu, ZOKOLAK napisał: Skrypt ma zrobić program który będzie włączać macro ustawiać je i tp Wybacz, ale Skript nie jest w stanie napisać macra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZOKOLAK 0 Opublikowano 27 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 W dniu 22.12.2020 o 09:41, Kormic napisał: W dniu 22.12.2020 o 10:45, Kormic napisał: Wybacz, ale Skript nie jest w stanie napisać macra. Czyli nie da się napisać pprogramu ktory ma macro? Cos w stylu tego uziclickera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Teraz, ZOKOLAK napisał: Czyli nie da się napisać pprogramu ktory ma macro? Cos w stylu tego uziclickera? Zacznijmy od tego, że to nie jest język służący do tego. Skript jest językiem pozwalającym na tworzenie skryptów tylko i wyłącznie server-side'owych. Ty masz na myśli skrypty w innym języku, który będzie działał na twoim komputerze. Jeżeli chcesz macro napisać do Minecrafta na lewy i prawy przycisk myszy, na YouTubie masz pełno poradników z tym związanych. Mimo wszystko uważam, że używanie macra jest do dupy i oczywiście jest nieetyczne względem reszty graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 (edytowane) już 50 raz powtarzam, nie to forum. Jeżeli chcesz skrypt w autohotkeyu (.ahk) to idz do innego działu. amen. ps. uziclicker jest w C++ więc jeżeli chcesz mieć dobre macro to nie w .ahk (odradzam) zalecam natomiast Java lub C++ Edytowane 27 grudnia 2020 przez jhgggg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZOKOLAK 0
Chcę zrobić skrypt na gui do macro na prawy i lewy ale nwm jak to zrobić:/
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi