xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 @Kormic uh jeszcze cos bo chodzilo mi zeby dalo sie niszczyc tylko stone. nic poza tym bo z tego co widze to bym musial dodawac wszystkie bloki ktore sa na mojej budowli zeby dalo sie niszczyc tylko stone (albo cos zle w tym zrozumialem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, xXx_Xpedii_xXx napisał: @Kormic uh jeszcze cos bo chodzilo mi zeby dalo sie niszczyc tylko stone. nic poza tym bo z tego co widze to bym musial dodawac wszystkie bloki ktore sa na mojej budowli zeby dalo sie niszczyc tylko stone (albo cos zle w tym zrozumialem) W takim wypadku po prostu użyj eventu 'on mine' i sprawdź event-block warunkiem: # Twój warunek z poprzedniego kodu: cancel event else: event-block is not stone cancel event Edytowane 21 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 21 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: W takim wypadku po prostu użyj eventu 'on mine' i sprawdź event-block warunkiem: # Twój warunek z poprzedniego kodu: cancel event else: event-block is not stone cancel event o tak oto chodzilo! dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
@Kormic
uh jeszcze cos
bo chodzilo mi zeby dalo sie niszczyc tylko stone. nic poza tym
bo z tego co widze to bym musial dodawac wszystkie bloki ktore sa na mojej budowli zeby dalo sie niszczyc tylko stone (albo cos zle w tym zrozumialem)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi