xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) Potrzebuje Zeby Postawialo Sie Tego Wiecej Wiec Chce To Powtarzac Po 5 Razy ale nie zabardzo wiem jak uzywac loop :C czy wtsyarczy na poczatku cos napisac czy jak oto skrypt **Heh narazie wyglada to tak ze skopiowalem to duzo razy i dodalem pare innych orow iii skrypt ma 14K linijek Hah! :'D ** Edytowane 21 grudnia 2020 przez xXx_Xpedii_xXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) 11 minut temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: Potrzebuje Zeby Postawialo Sie Tego Wiecej Wiec Chce To Powtarzac Po 5 Razy ale nie zabardzo wiem jak uzywac loop :C czy wtsyarczy na poczatku cos napisac czy jak oto skrypt **Heh narazie wyglada to tak ze skopiowalem to duzo razy i dodalem pare innych orow iii skrypt ma 14K linijek Hah! :'D ** 1. Nie można użyć periodicalu 'every 0.001 seconds'. Najmniejsza możliwa jednostka czasu to '1 tick', chociaż nawet i tyle czasu nie jest zalecane. Najlepiej użyć '1 second'. 2. Chance of 100% nie ma w ogóle sensu, gdyż ten kod zawsze się wykona. 3. Wystarczy, że zamiast tego 'chance of 100%:' dasz 'loop 5 times'. Dzięki temu cały kod będzie wykonany 5 razy. 4. Nie wiem czy miałeś to na myśli, ale twój skrypt wykona się za każdym razem jeżeli którykolwiek z bloków wokół kamienia jest powietrzem. 5. Do skrócenia kodu dobrze byłoby użyć funkcji. Tutaj link do poradnika o funkcjach: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 21 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 21 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: 1. Nie można użyć periodicalu 'every 0.001 seconds'. Najmniejsza możliwa jednostka czasu to '1 tick', chociaż nawet i tyle czasu nie jest zalecane. Najlepiej użyć '1 second'. 2. Chance of 100% nie ma w ogóle sensu, gdyż ten kod zawsze się wykona. 3. Wystarczy, że zamiast tego 'chance of 100%:' dasz 'loop 5 times'. Dzięki temu cały kod będzie wykonany 5 razy. 4. Nie wiem czy miałeś to na myśli, ale twój skrypt wykona się za każdym razem jeżeli którykolwiek z bloków wokół kamienia jest powietrzem. 5. Do skrócenia kodu dobrze byłoby użyć funkcji. tak o to mi chodzilo ;3 dzk za wszystkie odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
Potrzebuje Zeby Postawialo Sie Tego Wiecej
Wiec Chce To Powtarzac Po 5 Razy
ale nie zabardzo wiem jak uzywac loop :C czy wtsyarczy na poczatku cos napisac czy jak
oto skrypt
**Heh narazie wyglada to tak ze skopiowalem to duzo razy i dodalem pare innych orow iii skrypt ma 14K linijek Hah! :'D **
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi