RybaA 0 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Siemka, poszukuję kogoś kto pomoże mi zrobić clienta mc, lub da jakieś porady(poradnik,mody). Jeśli ktoś jest chętny do pomocy lub do zrobienia to pisać DC: RybaA#0001 Jak ktoś pomoże za free było by fajnie ale też mogę zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 (edytowane) 13 minut temu, RybaA napisał: Siemka, poszukuję kogoś kto pomoże mi zrobić clienta mc, lub da jakieś porady(poradnik,mody). Jeśli ktoś jest chętny do pomocy lub do zrobienia to pisać DC: RybaA#0001 Jak ktoś pomoże za free było by fajnie ale też mogę zapłacić. Tutaj masz przykładowe poradniki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli potrzebujesz więcej, wyszukaj sobie samemu, jest tego całkiem dużo. Edytowane 21 grudnia 2020 przez Kormic Glicz i RybaA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi