KrychaMC09 1 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Zrobi mi ktos blokade wchodzenia na spawn podczas walki z zmienno {antylogout::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Teraz, KrychaMC09 napisał: Zrobi mi ktos blokade wchodzenia na spawn podczas walki z zmienno {antylogout::%player%} Jeżeli spawn jest regionem, proszę. on entering of region "spawn": {antylogout::%player%} is set cancel event Pamiętaj, aby wątki zakładać w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychaMC09 1 Opublikowano 20 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 13 minut temu, Kormic napisał: Jeżeli spawn jest regionem, proszę. on entering of region "spawn": {antylogout::%player%} is set cancel event Pamiętaj, aby wątki zakładać w odpowiednim dziale. nie dziala nawet jak nie jestem podczas walki blokuje mnie 13 minut temu, Kormic napisał: Jeżeli spawn jest regionem, proszę. on entering of region "spawn": {antylogout::%player%} is set cancel event Pamiętaj, aby wątki zakładać w odpowiednim dziale. Zwracam honor jednak dziala Do zamkniecia // Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrychaMC09 1
Zrobi mi ktos blokade wchodzenia na spawn podczas walki z zmienno {antylogout::%player%}
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi