poprosturudy 1 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Witam, tak jak w temacie, czy ktoś mógłby napisać mi skrypt. Jeśli kilof nazywa się "&aKrysztalowy kilof" to wykopie np blok trawy to niszczy 9 bloków taki tunelik 3 x 3 żeby działało pionowo jak i poziomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, poprosturudy napisał: Witam, tak jak w temacie, czy ktoś mógłby napisać mi skrypt. Jeśli kilof nazywa się "&aKrysztalowy kilof" to wykopie np blok trawy to niszczy 9 bloków taki tunelik 3 x 3 żeby działało pionowo jak i poziomo Tutaj masz skrypt. Przerób go pod swoje potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Dziękuję, temat rozwiązany. Teraz, Kormic napisał: Tutaj masz skrypt. Przerób go pod swoje potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Witam, tak jak w temacie, czy ktoś mógłby napisać mi skrypt. Jeśli kilof nazywa się "&aKrysztalowy kilof" to wykopie np blok trawy to niszczy 9 bloków taki tunelik 3 x 3 żeby działało pionowo jak i poziomo
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi