JareKK 1 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) Siema posiadam taki skrypt na limit: Mam z nim taki problem że itemy do schowka idą tylko gdy je podniose z ziemi a jak je dobiore albo wyciagne ze skrzyni mam cały czas tyle ile dobrałem bez limitu. Czy mógłby ktoś mi to naprawić i ewentualnie zmienić limit? Chcialbym taki limit: Koxy: 2 Refile: 12 Perły: 6 Edytowane 18 grudnia 2020 przez JareKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, JareKK napisał: Man z nim taki problem że itemy do schowka idą tylko gdy je podniose z ziemi a jak je dobiore albo wyciagne ze skrzyni mam cały czas tyle ile dobrałem bez limitu. Czy mógłby ktoś mi to naprawić i ewentualnie zmienić limit? Chcialbym taki limit: Koxy: 2 Refile: 12 Perły: 6 Kod sam w sobie jest nieefektywny ze względu na użycie pętli 'every 10 seconds'. O wiele lepiej byłoby użyć w tym celu eventów 'on inventory click', 'on drop' oraz 'on pickup'. JareKK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JareKK 1 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Kod sam w sobie jest nieefektywny ze względu na użycie pętli 'every 10 seconds'. O wiele lepiej byłoby użyć w tym celu eventów 'on inventory click', 'on drop' oraz 'on pickup'. Mógłbyś mi w tym pomóc bo nie ogarniam skryptów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, JareKK napisał: Mógłbyś mi w tym pomóc bo nie ogarniam skryptów Czyli to jest w formie zlecenia, tak? Chcesz aby ktoś ci przerobił cały skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JareKK 1 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Czyli to jest w formie zlecenia, tak? Chcesz aby ktoś ci przerobił cały skrypt? tak jakby tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, JareKK napisał: tak jakby tak W takim razie trzymaj, to jest mój stary skrypt na schowek. Nie powinien posiadać błędów. Co prawda jest stary i dałoby się poprawić rzeczy czy dwie, ale powinieneś być zadowolony. Skonfiguruj sobie odpowiednie rzeczy na górze skryptu, wszystko jest opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JareKK 1 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: W takim razie trzymaj, to jest mój stary skrypt na schowek. Nie powinien posiadać błędów. Co prawda jest stary i dałoby się poprawić rzeczy czy dwie, ale powinieneś być zadowolony. Skonfiguruj sobie odpowiednie rzeczy na górze skryptu, wszystko jest opisane. Okej dzięki, nie zależy mi na nie wiadomo jakim skrypcie ponieważ nie robię serwera publicznego tylko dla znajomych. Jeszcze raz wielkie dzięki! Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JareKK 1
Siema posiadam taki skrypt na limit:
Mam z nim taki problem że itemy do schowka idą tylko gdy je podniose z ziemi a jak je dobiore albo wyciagne ze skrzyni mam cały czas tyle ile dobrałem bez limitu. Czy mógłby ktoś mi to naprawić i ewentualnie zmienić limit?
Chcialbym taki limit:
Koxy: 2
Refile: 12
Perły: 6
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi