Krzych1998 1 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Cześć, mam pytanie. Jeśli na bungeecordzie mam komendę przykładowo /nadajrange, jest opcja zrobienia na spigocie ze jak się kliknie w npc z nagrodami ta komenda wykonuje się na bungeecordzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 26 minut temu, Krzych1998 napisał: Cześć, mam pytanie. Jeśli na bungeecordzie mam komendę przykładowo /nadajrange, jest opcja zrobienia na spigocie ze jak się kliknie w npc z nagrodami ta komenda wykonuje się na bungeecordzie? Jak na Spigocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzych1998 1 Opublikowano 18 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 @Kormicmam serwer lobby który jest spigotem i mam npc który nazywa się NAGRODY i chce żeby dawało vipa po kliknięciu na niego, tyle że używam LuckyPerms który jest na bungeecordzie. Nie ma możliwości że po kliknięciu na niego konsola bungeecorda wykona komendę "nadajrange %player%"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzych1998 1
Cześć, mam pytanie. Jeśli na bungeecordzie mam komendę przykładowo /nadajrange, jest opcja zrobienia na spigocie ze jak się kliknie w npc z nagrodami ta komenda wykonuje się na bungeecordzie?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi