Anide1998 1 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Cześć! Wie ktoś jak wyłączyć bicie z siekier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 1 minutę temu, Anide1998 napisał: Cześć! Wie ktoś jak wyłączyć bicie z siekier? Tak, ja wiem. Tylko nie wiem czy ty się pytasz czy też oczekujesz gotowego skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anide1998 1 Opublikowano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Tak, ja wiem. Tylko nie wiem czy ty się pytasz czy też oczekujesz gotowego skryptu. Oczekuje że ktoś mi wytłumaczy albo ta gotowy skrypt na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Teraz, Anide1998 napisał: Oczekuje że ktoś mi wytłumaczy albo ta gotowy skrypt na to. W takim razie wytłumaczę ci. Używasz eventu 'on damage' i sprawdzasz czy atakujący to gracz poprzez 'attacker is a player'. Jeżeli nim rzeczywiście jest gracz, sprawdzasz jego 'player's tool' i jeżeli jest nim jakakolwiek siekiera (any axe), anulujesz event poprzez 'cancel event'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anide1998 1 Opublikowano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: W takim razie wytłumaczę ci. Używasz eventu 'on damage' i sprawdzasz czy atakujący to gracz poprzez 'attacker is a player'. Jeżeli nim rzeczywiście jest gracz, sprawdzasz jego 'player's tool' i jeżeli jest nim jakakolwiek siekiera (any axe), anulujesz event poprzez 'cancel event'. A mógłbyś napisać go prosze..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, Anide1998 napisał: A mógłbyś napisać go prosze..? Proszę. Jak widzisz, nie jest to szczególnie skomplikowane. on damage: attacker is a player attacker's tool's type is any axe cancel event Edytowane 17 grudnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anide1998 1
Cześć! Wie ktoś jak wyłączyć bicie z siekier?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi