Usunięty#31276 2 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 ktoś napisze mi skrypt jak wchodzę na serwer jeżeli mam minecraft premium włącza komendę /skin set [nick tego gracza] [nick tego gracza] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Szygran napisał: ktoś napisze mi skrypt jak wchodzę na serwer jeżeli mam minecraft premium włącza komendę /skin set [nick tego gracza] [nick tego gracza] Rozumiem, że potrzebujesz tego sprawdzania na serwer działający w trybie offline. Niestety tego nie zrobisz, gdyż wystarczy wejść na nicku gracza premium, a już jesteś uważany za takowego. Poprzez UUID oczywiście tego nie zweryfikujesz, ponieważ serwer w trybie offline nie może wysyłać zapytań do API Mojangu, a próba jego pobrania zwróci nam losowe UUID. Edytowane 17 grudnia 2020 przez Kormic Usunięty#31276 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Rozumiem, że potrzebujesz tego sprawdzania na serwer działający w trybie offline. Niestety tego nie zrobisz, gdyż wystarczy wejść na nicku gracza premium, a już jesteś uważany za takowego. Poprzez UUID oczywiście tego nie zweryfikujesz, ponieważ gracze non-premium nie posiadają UUID, a próba jego pobrania zwróci nam losowe UUID. nie musi być wykrywanie premium non premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Teraz, Szygran napisał: nie musi być wykrywanie premium non premium Skoro nie musi być, proszę. on join: execute console command "skin set %player% %player%" Usunięty#31276 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Skoro nie musi być, proszę. on join: execute console command "skin set %player% %player%" dzk masz już na moim serwie vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 17 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
ktoś napisze mi skrypt jak wchodzę na serwer jeżeli mam minecraft premium włącza komendę /skin set [nick tego gracza] [nick tego gracza]
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi