Potrzebuje 1 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Witam, jak mam zrobic, ze jak klikne PPM to pokazuje nick gracza oczywiscie z permissiami (helper) dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Kormic 1824 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Teraz, Potrzebuje napisał: Witam, jak mam zrobic, ze jak klikne PPM to pokazuje nick gracza oczywiscie z permissiami (helper) dziekuje z góry Używasz eventu 'on right click on player' i sprawdzasz czy 'event-player' posiada permisję "twoja_permisja". Jeżeli tak, pokazujesz nick gracza (nie wiem w jaki sposób chcesz pokazać, ale możesz przykładowo wysłać event-playerowi na czacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Potrzebuje 1
Witam, jak mam zrobic, ze jak klikne PPM to pokazuje nick gracza oczywiscie z permissiami (helper) dziekuje z góry
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi