vikepl 5 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) Potrzebuje Pomocy bo nie wiem jak zrobic Party chat ze tylko kto zostanie zaproszony to sam moze z kims w party pisac mialem pomysl ale nie dziala! Kod taki sobie ale nie dziala!: command /pc [<text>]: trigger: loop {party::*}: send "[Party] %player%: %arg%" to loop-value stop Prosze o pomoc! Edytowane 12 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 2 godziny temu, vikepl napisał: Potrzebuje Pomocy bo nie wiem jak zrobic Party chat ze tylko kto zostanie zaproszony to sam moze z kims w party pisac mialem pomysl ale nie dziala! Skrypt nie działa poprawnie dlatego, że masz w pętli zawarte 'stop', czyli tylko jednemu graczowi z party zostanie wysłana wiadomość i po tym skrypt zostanie zatrzymany. Na końcu skryptu nigdy nie ma potrzeby zatrzymywać skryptu, gdyż nic po tym się nie dzieje. Rozwiązaniem problemu jest usunięcie 'stop' z komendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vikepl 5
Potrzebuje Pomocy bo nie wiem jak zrobic Party chat ze tylko kto zostanie zaproszony to sam moze z kims w party pisac mialem pomysl ale nie dziala!
Kod taki sobie ale nie dziala!:
Prosze o pomoc!
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi