psotnikYT 0 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 (edytowane) Witam, mam pytanie czy jest może komenda lub skrypt na przywołanie szkieletonowego konia na wersji 1.8.8? Edytowane 12 grudnia 2020 przez psotnikYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 8 godzin temu, psotnikYT napisał: Witam, mam pytanie czy jest może komenda lub skrypt na przywołanie szkieletonowego konia na wersji 1.8.8? Tak, jest. Możesz nawet taką samodzielnie zrobić, gdyż składają się na nią 3 linijki. Koń-szkielet w Skript nazywa się 'skeleton horse'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
psotnikYT 0
Witam, mam pytanie czy jest może komenda lub skrypt na przywołanie szkieletonowego konia na wersji 1.8.8?
Edytowane przez psotnikYTOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi