ravviseq 2 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Mam problem bo nie wiem jak to uzupełnic tak aby działało, Ktoś pomoże ? command /test: trigger: give 1 dirt to player give 1 Diamond Sword of name: "NameItem" to player Edytowane 11 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code, zmieniam tytuł na poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, ravviseq napisał: Mam problem bo nie wiem jak to uzupełnic tak aby działało, Ktoś pomoże ? command /test: trigger: give 1 dirt to player give 1 Diamond Sword of name: "NameItem" to player Nie ma czegoś takiego jak 'of name:', jest jedynie 'named'. Edytowane 11 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ravviseq 2 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Nie ma czegoś takiego jak 'of name:', jest jedynie 'named'. oto wlasnie mi chodziło dzieki wielkie dopiero sie ucze i niewiedziałem jeszcze raz Wielkie dzieki Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ravviseq 2
Mam problem bo nie wiem jak to uzupełnic tak aby działało, Ktoś pomoże ?
Umieszczam kod w code, zmieniam tytuł na poprawny.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi