Xpedia250 1 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Da Sie Zrobic Skrypt Na Stoniarke *Wazne* Chce Aby Skrypt Dawal Stone Nad EndStone Ogolnie Mam Skrypt Na Stoniarke Ale Mozna Ta Stoniarke Latwo Zepsuc Wystarczy Ze Gdy Usunie sie stone nad endstonem to juz sie nastepny nie stawia I chce aby ten skrypt pomimo tego dalej stawial Edytowane 11 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zmieniam tytuł na poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: Da Sie Zrobic Skrypt Na Stoniarke Tak, da się. Teraz, Xpedia250 napisał: Ogolnie Mam Skrypt Na Stoniarke Ale Mozna Ta Stoniarke Latwo Zepsuc Wystarczy Ze Gdy Usunie sie stone nad endstonem to juz sie nastepny nie stawia I chce aby ten skrypt pomimo tego dalej stawial Skoro skrypt ma problem to dlaczego go nie pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 1 minutę temu, Kormic napisał: Tak, da się. Skoro skrypt ma problem to dlaczego go nie pokażesz? to znaczy ja mam plugin. ale potrzebuje skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 5 minut temu, Xpedia250 napisał: to znaczy ja mam plugin. ale potrzebuje skrypt Proszę, oto skrypt. on place: {stoniarki::*} contains location of block below event-block: cancel event stop player's tool is end stone named "&6Stoniarka" if block above event-block is not air: cancel event send "&cNie możesz tutaj postawić stoniarki!" to player stop add location of event-block to {stoniarki::*} set block above event-block to stone on break: if {stoniarki::*} contains location of block below event-block: wait 3 seconds set event-block to stone else if {stoniarki::*} contains location of event-block: remove location of event-block from {stoniarki::*} cancel drops drop 1 end stone named "&6Stoniarka" at event-block command /stoniarka: trigger: give player 64 end stone named "&6Stoniarka" Xpedia250 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 12 minut temu, Kormic napisał: Proszę, oto skrypt. on place: {stoniarki::*} contains location of block below event-block: cancel event stop player's tool is end stone named "&6Stoniarka" if block above event-block is not air: cancel event send "&cNie możesz tutaj postawić stoniarki!" to player stop add location of event-block to {stoniarki::*} set block above event-block to stone on break: if {stoniarki::*} contains location of block below event-block: wait 3 seconds set event-block to stone else if {stoniarki::*} contains location of event-block: remove location of event-block from {stoniarki::*} cancel drops drop 1 end stone named "&6Stoniarka" at event-block command /stoniarka: trigger: give player 64 end stone named "&6Stoniarka" Uh Stoniarka Sie Nie Odnawia Gdy Zniszczy Sie Stone Worldeditem A mi to potrzebne. gdy miniony na serwerze niszcza stone od stoniarki ten sie nie odnawia :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: Uh Stoniarka Sie Nie Odnawia Gdy Zniszczy Sie Stone Worldeditem A mi to potrzebne. gdy miniony na serwerze niszcza stone od stoniarki ten sie nie odnawia :C Świetnie, że wcześniej o tym wspomniałeś. Ehh... w takim razie poprzez Skripta tego nie zrobisz. Musiałbyś w kodzie tych minionów ustawić odnawianie stoniarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 6 minut temu, Kormic napisał: Świetnie, że wcześniej o tym wspomniałeś. Ehh... w takim razie poprzez Skripta tego nie zrobisz. Musiałbyś w kodzie tych minionów ustawić odnawianie stoniarek. da sie zrobic w skripcie ze nie wazne co jest nad tym blokiem. co 1 sekunde stawiaj tam stone>? 5 minut temu, Xpedia250 napisał: da sie zrobic w skripcie ze nie wazne co jest nad tym blokiem. co 1 sekunde stawiaj tam stone>? ze nad kazdym endstonem co kolwiek sie nad nim dzieje postawiaj tam stone* Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: da sie zrobic w skripcie ze nie wazne co jest nad tym blokiem. co 1 sekunde stawiaj tam stone>? Tak, można tak zrobić. every 1 second: loop {stoniarki::*}: set block above block at loop-value to stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) W dniu 11.12.2020 o 13:03, Kormic napisał: Tak, można tak zrobić. every 1 second: loop {stoniarki::*}: set block above block at loop-value to stone a dalo by sie to tak poprostu napisac? every 1 second: set block stone above endstone Edytowane 13 grudnia 2020 przez xNightPower_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: a dalo by sie to tak poprostu napisac? every 1 second: set block stone above endstone Nie, nie dałoby się, gdyż Skript nie wie gdzie znajdują się wszystkie end stone'y. Jeżeli chcesz zapętlić wszystkie bloki, odradzam. Skończy się to natychmiastowym zatrzymaniem pracy serwera. Najlepszym sposobem jest dodawanie lokalizacji bloków do listy i zapętlanie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Da Sie Zrobic Skrypt Na Stoniarke
*Wazne* Chce Aby Skrypt Dawal Stone Nad EndStone
Ogolnie Mam Skrypt Na Stoniarke Ale Mozna Ta Stoniarke Latwo Zepsuc
Wystarczy Ze Gdy Usunie sie stone nad endstonem to juz sie nastepny nie stawia I chce aby
ten skrypt pomimo tego dalej stawial
Edytowane przez xNightPower_Zmieniam tytuł na poprawny.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi