Skocz do zawartości
  • 0

pytanie

Usunięty#19006
 Udostępnij

Pytanie

Witam mam pytanie czy jest w pluginie FunnyGuilds zmienna przeliczająca przyszły ranking po zabiciu? (tzn. gdy się kogoś zabije to jest napisane ile rankingu się za te zabójstwo dostało a ofiara dostaje wiadomość w której jest napisane ile rankingu stracił) chcę się dowiedzieć czy jest do tego jakaś zmienna czy to w kodzie jakoś kalkuluje tak jak to widze w innych kGuildsach i "corach" z gildiami.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, jhgggg napisał:

Witam mam pytanie czy jest w pluginie FunnyGuilds zmienna przeliczająca przyszły ranking po zabiciu? (tzn. gdy się kogoś zabije to jest napisane ile rankingu się za te zabójstwo dostało a ofiara dostaje wiadomość w której jest napisane ile rankingu stracił) chcę się dowiedzieć czy jest do tego jakaś zmienna czy to w kodzie jakoś kalkuluje tak jak to widze w innych kGuildsach i "corach" z gildiami.

W dodatku FunnySkAddon jest event 'on kill points change' gdzie można pobrać wartość 'change', która reprezentuje zmianę punktów. Zajrzyj do source code'u dodatku i tam powinieneś znaleźć swoją odpowiedź.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...