Xpedia250 1 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Szukam Pluginu Lub Skriptu Na Disco Zbroje * Zeby Nie Dalo Sie Jej Wyciagac **Dzialajaca XD* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: Szukam Pluginu Lub Skriptu Na Disco Zbroje * Zeby Nie Dalo Sie Jej Wyciagac **Dzialajaca XD* Panie, czy ty wiesz co to wyszukiwarka? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 9 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Panie, czy ty wiesz co to wyszukiwarka? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! so0rry ale wszystkie pluginy mi nie dzialaly GUI sie odpalalo ale disco zbroja nie dzialala pod shiftem tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Teraz, Xpedia250 napisał: so0rry ale wszystkie pluginy mi nie dzialaly GUI sie odpalalo ale disco zbroja nie dzialala pod shiftem tez Czy spełniasz wymagania tych pluginów? Mam na myśli wersję serwera, opcjonalnie wymagane inne pluginy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 9 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) 41 minut temu, Kormic napisał: Czy spełniasz wymagania tych pluginów? Mam na myśli wersję serwera, opcjonalnie wymagane inne pluginy itp. tak wszystko jest git 41 minut temu, Kormic napisał: Czy spełniasz wymagania tych pluginów? Mam na myśli wersję serwera, opcjonalnie wymagane inne pluginy itp. a i plugin ktory podales nie wgrywa sie na serwer Edytowane 9 grudnia 2020 przez Xpedia250 Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 3 minuty temu, Xpedia250 napisał: tak wszystko jest git Masz w takim razie jeszcze plugin od Peridota. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mimo wszystko poszukaj sam takiego pluginu, porównaj silnik, zainstalowaną wersję Javy, wersję serwera oraz wymagane pluginy. Tak samo uczyń w przypadku poszukiwania skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolex11 2 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 W dniu 9.12.2020 o 21:19, Xpedia250 napisał: tak wszystko jest git a i plugin ktory podales nie wgrywa sie na serwer To spróbuj to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! napisz czy zadziała (wiem data xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Szukam Pluginu Lub Skriptu
Na Disco Zbroje
* Zeby Nie Dalo Sie Jej Wyciagac
**Dzialajaca XD*
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi