arixgry_ 1 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) Witam mam pytanie czy jest możliwe wykonanie formatu enchantu w lore? Przykład: (...) = lore ustawione w skrypcie lub pluginie, (enchanty) lista zaklęć po zaczarowaniu przedmiotu. Przed enchantowaniem: Diamentowy miecz - (...) - (...) Po enchantowaniu: Diamentowy miecz - (...) -(enchanty) -(...) Edit: nie musi być to w skrypcie, jeżeli jest plugin na takie coś to poprosił bym o link Edytowane 8 grudnia 2020 przez arixgry_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Teraz, arixgry_ napisał: Witam mam pytanie czy jest możliwe wykonanie formatu enchantu w lore? Przykład: (...) = lore ustawione w skrypcie lub pluginie, (enchanty) lista zaklęć po zaczarowaniu przedmiotu. Niestety nie jest to możliwe, gdyż enchanty zawsze widnieją nad lore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arixgry_ 1 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Kormic napisał: Niestety nie jest to możliwe, gdyż enchanty zawsze widnieją nad lore. Kurczę szkoda, że się nie da... Byłem pewny ponieważ mam pewny plugin na itemy w których jest taka opcje lecz nie można w nim tworzyć przedmotów... Spoiler Edytowane 8 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz, screeny umieszczam w spoilerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Teraz, arixgry_ napisał: Kurczę szkoda, że się nie da... Byłem pewny ponieważ mam pewny plugin na itemy w których jest taka opcje lecz nie można w nim tworzyć przedmotów... No cóż, pluginy mają o wiele większy zakres możliwości, to, co potrafi Skript to jest jedynie kropla w morzu. Możesz ewentualnie sprawdzić czy z dodatkiem skript-reflect będziesz w stanie podziałać. Sprawdź kod źródłowy pluginu i spróbuj w jakiś sposób przepisać ten kod do skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
arixgry_ 1
Witam mam pytanie czy jest możliwe wykonanie formatu enchantu w lore?
Przykład: (...) = lore ustawione w skrypcie lub pluginie, (enchanty) lista zaklęć po zaczarowaniu przedmiotu.
Przed enchantowaniem:
Diamentowy miecz - (...) - (...)
Po enchantowaniu:
Diamentowy miecz - (...) -(enchanty) -(...)
Edit: nie musi być to w skrypcie, jeżeli jest plugin na takie coś to poprosił bym o link
Edytowane przez arixgry_Odnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi