WiecznyRD 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 (edytowane) WItam, potrzebuje skriptu na dawanie modelu, naprzyklad komenda /dajmodel i mam { "parent": "minecraft:item/generated", "textures": { "layer0": "minecraft:item/redstone" }, "overrides": [ {"predicate": {"custom_model_data":110357}, "model": "custom/menu_icon"} ] } to chce żeby dawało ten model Edytowane 5 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arixgry_ 1 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Jakiego pluginu używasz na custom model? Ponieważ niektóre mają wbudowany dodatek do skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiecznyRD 0 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 To jest w txt zrobione. I zastanawiam się się można dawać komendą custom model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Godzinę temu, WiecznyRD napisał: WItam, potrzebuje skriptu na dawanie modelu, naprzyklad komenda /dajmodel i mam { "parent": "minecraft:item/generated", "textures": { "layer0": "minecraft:item/redstone" }, "overrides": [ {"predicate": {"custom_model_data":110357}, "model": "custom/menu_icon"} ] } to chce żeby dawało ten model Skoro wartość to 110357... command /dajmodel: trigger: set custom model data of player's tool to 110357 Nie wiem do czego chcesz stosować tę komendę, ale proszę. Ustawia on wartość custom model data narzędzia gracza na 110357. Wymagany Skript 2.5+ oraz wersja serwera 1.14+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiecznyRD 0
WItam, potrzebuje skriptu na dawanie modelu, naprzyklad komenda /dajmodel i mam
to chce żeby dawało ten model
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi