Skocz do zawartości
  • 0

Skaczacy sidebar

JaQubiaQYT
 Udostępnij

Pytanie

Hej!, pisze plugin na sidebar, na serwer mojego znajomego, wszystko ladnie pieknie dziala miod malina, aczkolwiek scoreboard skacze jak malpa w cyrku, sidebar jest na runnable aby na bierzaca aktualizowaly sie informacje w nim zawarte dajmy na to czas realny.

oto klasa odpowiedzialna za sidebar:

w innych klasach najzwyczajniej w swiecie po prostu wywoluje metode, wiec nie ma sensu ich pokazywac

i tak dla jasnosci, chce aby sidebar nie migal, ale chce zeby linijki byly wyciagane z cofngiu, czyli nie chce bawic sie w jakies suffixy itd

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Prawdopodobnie aktualnie najlepszy sposób to sidebar za pomocą Teamów.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez kerpson
korzystam i wszystko pięknie działa, jak nie ogarniesz to ewentualnie na pw ci podeślę mój util, dzięki któremu w łatwy sposób ogarniesz sidebar

• 0
2 godziny temu, kerpson napisał:

Prawdopodobnie aktualnie najlepszy sposób to sidebar za pomocą Teamów.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Mowilem, ze nie interesuja mnie setprefix setsuffix, poniewaz robie config do pluginu ktory robi z kazda linijka w configu nowa linijke na sb.

• 0
9 godzin temu, JaQubiaQYT napisał:

Mowilem, ze nie interesuja mnie setprefix setsuffix, poniewaz robie config do pluginu ktory robi z kazda linijka w configu nowa linijke na sb.

coś za coś, zawsze tekst który ma 32 linijka można podzielić 2x na 16 za pomocą string.substring(0, 16); i ustawić kolejno prefix a jeżeli potrzeba to suffix. 

Próbowałem wiele metod i każdy sidebar migał, jeden częściej drugi rzadziej. Chyba, że się mylę, poczekaj na wypowiedzi innych.

• 0

"Skaczący" sidebar to złe określenie. To się poprawnie nazywa "odświeżający" sidebar. Masz tutaj link Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jak się robi sidebar za pomocą teamów. Jak chcesz brać z configu to musisz zrobić lambdę for() i wziąść z configu (getStringList) sidebara.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...