suchymonster 2 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 (edytowane) Cześć, wiecie może jak sprawdzić ilość argumentów zmiennej? Chodzi mi o to ze mam powiedzmy zmienną {czas::%player%} i chicałbym sprawdzić ilu graczy ma przypisaną taką zmienną. Z góry dziękuję za informację. Edytowane 5 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, suchymonster napisał: Cześć, wiecie może jak sprawdzić ilość argumentów zmiennej? Chodzi mi o to ze mam powiedzmy zmienną {czas::%player%} i chicałbym sprawdzić ilu graczy ma przypisaną taką zmienną. Z góry dziękuję za informację. Skoro użyłeś listy zmiennych, będzie to o wiele łatwiejsze. W tym celu użyj wyrażenia 'size of'. send "&6%size of {czas::*}% &agraczy ma przypisaną zmienną &e{czas::%%player%%}&a!" suchymonster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suchymonster 2 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Dzięki, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
suchymonster 2
Cześć, wiecie może jak sprawdzić ilość argumentów zmiennej?
Chodzi mi o to ze mam powiedzmy zmienną {czas::%player%} i chicałbym sprawdzić ilu graczy ma przypisaną taką zmienną.
Z góry dziękuję za informację.
Edytowane przez xNightPower_Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi