koncuwka69 1 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Witam, może istnieje już plugin na 1.16.4 na gildie? Wiem tylko że na enderchescie przy kupywaniu serwera sie dostaje od razu do folderu plugins ten plugin i działa poprawnie, moze macie link do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, koncuwka69 napisał: Witam, może istnieje już plugin na 1.16.4 na gildie? Wiem tylko że na enderchescie przy kupywaniu serwera sie dostaje od razu do folderu plugins ten plugin i działa poprawnie, moze macie link do niego? Owszem, istnieje. Jest to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. koncuwka69 i fiXed 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koncuwka69 1 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Owszem, istnieje. Jest to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Dzieki wielkie zawsze jestes i zawsze pomozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koncuwka69 1
Witam, może istnieje już plugin na 1.16.4 na gildie?
Wiem tylko że na enderchescie przy kupywaniu serwera sie dostaje od razu do folderu plugins ten plugin i działa poprawnie, moze macie link do niego?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi