_Hezer_123123 0 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Czy ktos moglby dopisac mi do skryptu cooldown z wiadomoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, _Hezer_123123 napisał: Czy ktos moglby dopisac mi do skryptu cooldown z wiadomoscia. Na przyszłość prosiłbym dokładniej opisywać swoje zlecenie, abym nie musiał zgadywać gdzie co mam dopisywać. Mimo wszystko uważam, że w kodzie jest parę błędów i niepotrzebnych rzeczy, które należałoby poprawić/uporządkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Hezer_123123 0 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 34 minuty temu, Kormic napisał: Na przyszłość prosiłbym dokładniej opisywać swoje zlecenie, abym nie musiał zgadywać gdzie co mam dopisywać. Mimo wszystko uważam, że w kodzie jest parę błędów i niepotrzebnych rzeczy, które należałoby poprawić/uporządkować. Dzieki wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Hezer_123123 0
Czy ktos moglby dopisac mi do skryptu cooldown z wiadomoscia.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi