SeIniKs 3 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Cześć chciałbym żeby ktoś mi zrobił skrypt na ogłoszenia na czacie, komenda na ogłoszenie wyglądała by tak /oglos <tekst>: -------------------------------- (NICK GRACZA): (TEKST PODANY W KOMENDZIE) -------------------------------- PS w tekscie chciałbym żeby można było użyć kolorów i pogrubień np: "&6Cześć!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) command oglos <string>: trigger: broadcast "" and "--------" broadcast "%player%:" broadcast coloured arg broadcast "----------" and "" Edytowane 1 grudnia 2020 przez PanMaruda Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SeIniKs 3 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 @PanMaruda Dzięki wszystko działa a możesz jeszcze mi powiedzieć jak zrobić żeby przy napisaniu tekstu do wszystkich graczy zagral dzwiek ui.toast.challenge_complete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 2 minuty temu, SeIniKs napisał: @PanMaruda Dzięki wszystko działa a możesz jeszcze mi powiedzieć jak zrobić żeby przy napisaniu tekstu do wszystkich graczy zagral dzwiek ui.toast.challenge_complete Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SeIniKs 3
Cześć chciałbym żeby ktoś mi zrobił skrypt na ogłoszenia na czacie, komenda na ogłoszenie wyglądała by tak /oglos <tekst>:
--------------------------------
(NICK GRACZA):
(TEKST PODANY W KOMENDZIE)
--------------------------------
PS w tekscie chciałbym żeby można było użyć kolorów i pogrubień np: "&6Cześć!"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi