Michał_ 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Mam taki skrypt : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chcę aby przedmiot miał opis zawarty w 2 linijkach, a ten znaczek nie działa. Czym to mogę zastąpic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 38 minut temu, Michał_ napisał: Mam taki skrypt : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chcę aby przedmiot miał opis zawarty w 2 linijkach, a ten znaczek nie działa. Czym to mogę zastąpic? Lore jest listą, więc używasz między kolejnymi linijkami 'and'. give 1 diamond sword named "Test" with lore "test" and "test" and "test" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michał_ 0
Mam taki skrypt : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Chcę aby przedmiot miał opis zawarty w 2 linijkach, a ten znaczek nie działa. Czym to mogę zastąpic?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi