godnikumi 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Siemka szukam skryptu/pluginu na rzucane TNT, takie aby gracz mógł stworzyć je z 9 innych TNT, proszę o pomoc, wersja gry 1.15.2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 6 godzin temu, godnikumi napisał: Siemka szukam skryptu/pluginu na rzucane TNT, takie aby gracz mógł stworzyć je z 9 innych TNT, proszę o pomoc, wersja gry 1.15.2 Pozdrawiam Coś więcej na temat tych rzucanych TNT? Rozumiem, że ma być cooldown po użyciu? Czy przed wystrzałem TNT ma być odliczanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godnikumi 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Coś więcej na temat tych rzucanych TNT? Rozumiem, że ma być cooldown po użyciu? Czy przed wystrzałem TNT ma być odliczanie? Cooldown około 20 sekund, odliczanie około 10 sekund, aby nie leciał an 20-30 kratek tylko około 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Uznaję to jako zlecenie na skrypt. godnikumi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, godnikumi napisał: Cooldown około 20 sekund, odliczanie około 10 sekund, aby nie leciał an 20-30 kratek tylko około 10. Starałem się znaleźć coś na forum, ale w większości to są albo stare skrypty, albo słabo napisane. Dlatego też zrobiłem swój własny. Na górze skryptu masz całą sekcję konfiguracyjną. Skrypt nietestowany. Edytowane 30 listopada 2020 przez Kormic godnikumi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godnikumi 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 20 minut temu, Kormic napisał: Starałem się znaleźć coś na forum, ale w większości to są albo stare skrypty, albo słabo napisane. Dlatego też zrobiłem swój własny. Na górze skryptu masz całą sekcję konfiguracyjną. Skrypt nietestowany. Bardzo dziękuję dużo mi to pomaga :D, mam pytanie da się jakoś zrobi aby te rzucane tnt można było kraftować z 9 tnt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godnikumi 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 24 minuty temu, Kormic napisał: Starałem się znaleźć coś na forum, ale w większości to są albo stare skrypty, albo słabo napisane. Dlatego też zrobiłem swój własny. Na górze skryptu masz całą sekcję konfiguracyjną. Skrypt nietestowany. Jest mały błąd, ponieważ gdy wyrzucam TNT ono nie znika z EQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) 3 minuty temu, godnikumi napisał: Bardzo dziękuję dużo mi to pomaga :D, mam pytanie da się jakoś zrobi aby te rzucane tnt można było kraftować z 9 tnt? O jezu, zapomniałbym... dobrze, że przypomniałeś. on load: register new shaped recipe for {@rzucane-item} using tnt, tnt, tnt, tnt, tnt, tnt, tnt, tnt, tnt Wrzucasz ten kod do tego skryptu. Wymagany dodatek SkQuery. EDIT: @godnikumi Zmieniłem link do skryptu w pierwszej odpowiedzi na poprawioną wersję. Edytowane 30 listopada 2020 przez Kormic godnikumi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Powstał taki sam - https://skript.pl/temat/43311-problem-z-skryptem/ godnikumi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godnikumi 0
Siemka szukam skryptu/pluginu na rzucane TNT, takie aby gracz mógł stworzyć je z 9 innych TNT, proszę o pomoc, wersja gry 1.15.2
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi