Skocz do zawartości
  • 0

Skrypcik na bossy z bałwana

DabisTV
 Udostępnij

Pytanie

Siemka chciałbym żeby ktoś zrobił skrypta na bossa że jak się wpisze /createboss to bałwan który ma po 1k hp i respi sie na różnych kordach i na chacie co 30s ma się pojawiać wiadomość gdzie się znajduję boss a jesli ktos go zabije to wyswietla sie na title nickgracza zabil bossa 

i po zabiciu bossa balwana maja wyleciec itemki diaxowy helm,klata,spodnie,buty ochrona 5 i kilof 6/3 czyli wydajnosc 6 i szczescie 3 i 64 tnt i 64 bloki szmaragdy i beacon

Wersja serwera 1,8,8

Wersja skrypta 2.2

Edytowane przez xNightPower_
Nieaktywny

Staraj się, by treść twoich zawartości była czytelna nawet na ciemnym stylu.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
5 minut temu, DabisTV napisał:

Siemka chciałbym żeby ktoś zrobił skrypta na bossa że jak się wpisze /createboss to bałwan który ma po 1k hp i respi sie na różnych kordach i na chacie co 30s ma się pojawiać wiadomość gdzie się znajduję boss a jesli ktos go zabije to wyswietla sie na title nickgracza zabil bossa 

i po zabiciu bossa balwana maja wyleciec itemki diaxowy helm,klata,spodnie,buty ochrona 5 i kilof 6/3 czyli wydajnosc 6 i szczescie 3 i 64 tnt i 64 bloki szmaragdy i beacon

Wersja serwera 1,8,8

Wersja skrypta 2.2

Chłopie... już raz złożyłeś takie zlecenie i ci je wykonałem.

Edytowane przez xNightPower_
Nieaktywny

Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu w cytacie.

• 0
7 minut temu, DabisTV napisał:

tak ale jak chciałem zainstalować najnowszego skripta to wywalił mi bład i nie chciał mi serwer wystartowac a i jeszcze dopisalem zeby byla komenda

Nic dziwnego jeżeli próbujesz używać najnowszego Skripta (mam na myśli wersję 2.5.1) na wersji serwera 1.8.8.

• 0
1 minutę temu, Kormic napisał:

Nic dziwnego jeżeli próbujesz używać najnowszego Skripta (mam na myśli wersję 2.5.1) na wersji serwera 1.8.8.

Jest to wersja 1.16.1

Nieaktywny

Każdy (prawie każdy) wie do czego należy dana wersja. Twój post nie wniósł zbyt wiele do tematu, następnym razem padnie ostrzeżenie. Temat skupia się na pytaniu/problemie z wersji 1.8.8, ponieważ autor tematu zbytnio nie jest z tym zapoznany. Użytkownik Kormic pomaga temu użytkownikowi pisząc, że to jest nieodpowiednia wersja pluginu. Nikt nie pytał (albo ja czegoś nie widzę) na jaką wersję jest skript 2.5.1. Do tego dla użytkownika Kormic chodziło o to, że skript 2.5.1 nie powinien być stosowany przy wersji serwera 1.8.8, a nie o to, że skript 2.5.1 jest na 1.8.8.