TabCraft 4 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Hej, napisalby mi ktos skrypt blokujacy rzucanie perlami na spawnie? Uprzedam worldguard cos mi nie blokuje i podczas pvp mozna je rzucac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 8 minut temu, TabCraft napisał: Hej, napisalby mi ktos skrypt blokujacy rzucanie perlami na spawnie? Uprzedam worldguard cos mi nie blokuje i podczas pvp mozna je rzucac. Proszę. on right click: player's tool's type is ender pearl "%region at player%" contains "spawn" cancel event TabCraft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TabCraft 4
Hej, napisalby mi ktos skrypt blokujacy rzucanie perlami na spawnie? Uprzedam worldguard cos mi nie blokuje i podczas pvp mozna je rzucac.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi