Andromedos 1 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Mam takie pytanko, jak mogę zrobić sklep w villagerze? (taki jak na Hypixel BedWars) Wersja 1.16.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Teraz, Andromedos napisał: Mam takie pytanko, jak mogę zrobić sklep w villagerze? (taki jak na Hypixel BedWars) Wersja 1.16.4 Używasz eventu 'on right click on villager', sprawdzasz przykładowo jego nazwę, jeżeli jest to ta konkretna nazwa, otwierasz graczowi GUI i ustawiasz odpowiednio sloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andromedos 1 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 5 minut temu, Kormic napisał: Używasz eventu 'on right click on villager', sprawdzasz przykładowo jego nazwę, jeżeli jest to ta konkretna nazwa, otwierasz graczowi GUI i ustawiasz odpowiednio sloty. Jak sprawdzić nazwę, rozumiem że "if", ale co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 4 minuty temu, Andromedos napisał: Jak sprawdzić nazwę, rozumiem że "if", ale co dalej ? W ten sposób: if clicked entity's name is "jakaś_nazwa": # Dalszy kod Mam nadzieję, że nie masz zamiaru mnie pytać o każdą kolejną linijkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andromedos 1 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 5 minut temu, Kormic napisał: W ten sposób: if clicked entity's name is "jakaś_nazwa": # Dalszy kod Mam nadzieję, że nie masz zamiaru mnie pytać o każdą kolejną linijkę... Dopiero co zaczynam, i za dużo nie umiem, ale dalej sobie poradzę. Dzięki za pomoc ! Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andromedos 1
Mam takie pytanko, jak mogę zrobić sklep w villagerze? (taki jak na Hypixel BedWars)
Wersja 1.16.4
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi