fasdasdsaatrewq 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Cześć! Posiadam ową część skryptu: on place: if player's world = "Spawn_1": cancel event send "Nie możesz budować na spawnie!" I mam problem, ponieważ gdzie się znajduję send, to chce aby była tylko jedna wiadomość tzn. gdy ktoś coś napisze na czacie np.: Gracz1 > tekst Nie mozesz budowac na spawnie! Gracz2 > tekst To chce aby to nie mozesz budowac na spawnie zmienlo swoje miejsce stalo sie to: Gracz 1 > tekst Gracz 2 > tekst Nie mozesz budowac na spawnie! To taki anty-spam :) Jak ktoś grał to było coś takiego na - TryHc, Arivi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Teraz, fasdasdsaatrewq napisał: I mam problem, ponieważ gdzie się znajduję send, to chce aby była tylko jedna wiadomość tzn. gdy ktoś coś napisze na czacie Zaraz, zaraz. Jak chcesz to niby rozwiązać? Przecież gracze mogą napisać kiedy chcą. Dodam, że raz wysłanej wiadomości nie można modyfikować. Może ja czegoś nie zrozumiałem, wyjaśnij dokładnie co próbujesz osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fasdasdsaatrewq 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Po prostu chce, aby wcześniej wysłana wiadomość się tak jakby usunęła, ale widzę, że napisałeś że raz wysłanej wiadomości się nie da usunąć. Chyba, że coś zaproponujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Teraz, fasdasdsaatrewq napisał: Po prostu chce, aby wcześniej wysłana wiadomość się tak jakby usunęła, ale widzę, że napisałeś że raz wysłanej wiadomości się nie da usunąć. Chyba, że coś zaproponujesz Teoretycznie jest sposób na to, ale będzie zaśmiecał konsolę. Można zapisywać wiadomości na czacie do jakiejś listy i przy próbie usunięcia wiadomości czyścisz czat oraz usuwasz tę wiadomość z listy, a następnie na czacie wysyłasz całą zawartość tej listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fasdasdsaatrewq 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Właśnie to tak będzie zaśmiecać, że aż nie warto, lepiej zrobić już ten cooldown. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fasdasdsaatrewq 0
Cześć! Posiadam ową część skryptu:
on place: if player's world = "Spawn_1": cancel event send "Nie możesz budować na spawnie!"
I mam problem, ponieważ gdzie się znajduję send, to chce aby była tylko jedna wiadomość tzn. gdy ktoś coś napisze na czacie np.:
Gracz1 > tekst Nie mozesz budowac na spawnie! Gracz2 > tekst
To chce aby to nie mozesz budowac na spawnie zmienlo swoje miejsce stalo sie to:
Gracz 1 > tekst Gracz 2 > tekst Nie mozesz budowac na spawnie!
To taki anty-spam :) Jak ktoś grał to było coś takiego na - TryHc, Arivi.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi