RediQ 3 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 (edytowane) Jaki jest event na to ze jak sie stanie na czyms to... bo jak mam on step to trzeba skoczyc na plytce a nie jak sie wejdzie na plytke on step on Light Weighted pressure plate: push player up with force 1.2 wait 1 seconds push player forwards with force 2 Chce zeby ze jak gracz biegnie to zeby go wybilo a nie wtedy kiedy skoczy Edytowane 26 listopada 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 22 minuty temu, RediQ napisał: Jaki jest event na to ze jak sie stanie na czyms to... bo jak mam on step to trzeba skoczyc na plytce a nie jak sie wejdzie na plytke Proszę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 3 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dostaje ten sam efekt co wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Jaki jest event na to ze jak sie stanie na czyms to...
bo jak mam on step to trzeba skoczyc na plytce a nie jak sie wejdzie na plytke
Chce zeby ze jak gracz biegnie to zeby go wybilo a nie wtedy kiedy skoczy
Edytowane przez xNightPower_Umieszczam kod w code.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi