Korus135 4 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Czy moglibyście napisać mi skrypt, że dopiero nick gracza byłby widoczny 2 kratki od tego gracza. A czym dalej to znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 2 minuty temu, Korus135 napisał: Czy moglibyście napisać mi skrypt, że dopiero nick gracza byłby widoczny 2 kratki od tego gracza. A czym dalej to znika. Z tego co mi wiadomo, to jest to obsługiwane przez klienta i poprzez Skripta tego nie zrobisz. Możesz ewentualnie zajrzeć do bukkit.yml i spigot.yml (oraz ewentualnie paper.yml o ile masz). Może znajdziesz tam coś przydatnego. Korus135 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Korus135 4
Czy moglibyście napisać mi skrypt, że dopiero nick gracza byłby widoczny 2 kratki od tego gracza. A czym dalej to znika.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi